Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

1 Septembrie

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

Cînd e totul ca-n poveste,

Bate toamna la ferestre

Cu gutuie,poamă-n vie

Şi cu-n pic de nostalgie

O nouă toamnă ne binecuvîntează….. Impresionată, generoasă, caldă şi solemnă. Natura e în haine aurii,căci un vrăjitor învizibil a coborît peste plaiul nostru cu paleta sa de culori şi arome.

Instituţia de învăţămînt  joacă un rol important în viaţa fiecăruia dintre noi. 1 Septembrie este o zi deosebită atît pentru noi profesorii, cît şi pentru studenţii care revin la studii dar mai ales pentru bobocei.

La orele 9:00 s-a început careul solemn, dedicat sărbătorii de 1 septembrie. La carue au fost prezenți administrația colegiului, împreună cu colectivul profesoral, părinți, elevi, invitați. Au răsunat cuvinte de felicitare din partea invitaților pentru elevi și profesori.

În această zi minunată s-a vorbit cuvinte de mulțumire pentru cadrele didactice, pentru munca depusă cu mult profesionalism. Li s-a dorit elevilor în noul an școlar, multe succese și baftă în lumea cunoștințelor; și ca fiecare zi a noului an școlar să aducă la toți bucuria progresului.

Cultura fiecărui popor este o avere a lor. Oamenii de creaţie folosesc o mulţime  de metode de transmitere a specificului folclorului moldovenesc viitoarelor generaţii, demonstrînd lumii cultura bogată a ţării noastre. De aceea ca invitaţi a serbării  au fost grupul „Plăieşii”, în frunte cu conducătorul grupului d-nul Nicolaie Grebincea.

Domnii ne-au urat un an bun, dorindune multe realizări frumoase şi desigur ne-au încîntat cu un buchet de melodii frumoase.

  Vă felicităm cu începutul anului de şcoală,
Dorindu-vă mai întîi sănătatea,
Să trăiţi cît munţii
Să-nfloriţi ca pomii,
Să fiţi veseli ca piatra,
Bogaţi ca pămîntul,
Veseli ca soarele,
Bucuroşi ca copii, senini ca cerul.
Să ne ajute Dumnezeu şi într-un ceas bun!

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"