Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Servicii sociale

Cantina (capacitatea, dotarea).

Cantina studenteasca are o suprafata de 261,6 m2 cu o capacitate de 120 locuri. Cantina dispune de bloc sanitar, bufet, sala de banchet. Cantina pregateste pentru studenti produse de patiserie, micul dejun si prinzul. Pentru activitate, cantina este asigurata cu vesela necesara. In cantina activeaza 5 specialisti calificati.

Servicii culturale (tipul, capacitatea si dotarea).

Colegiul “Mondostud−Art” dispune de o sala festiva cu suprafata de 308 m2. Capacitatea salii este de 294 locuri, cu o scena amenajata cu cortina, 7 multicolore pentru iluminarea scenei, cu o sala de sonorizare. Sala este dotata cu fotolii, scaune asezate in 16 rinduri. Pentru organizarea si petrecerea activitatilor extrascolare in colegiu sunt create conditii satisfacatoare.

Camin (capacitatea, dotarea).

Colegiul “Mondostud−Art” nu dispune de camin, dar in urma unui acord bilateral o parte din studenti locuiesc la un camin privat pe strada Mesterul Manole nu departe de colegiu. Caminul este cu reparatie euro, studentii locuiesc cate 3-4 in odaie, au la dispozitie bucatarie cu plite electrice si frigidere, camera de baie inzestrata cu cabine de dus, o sala pentru spalatorie cu 6 masini automate de spalat, sala de odihna, si sala de lectura.

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"