Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Halloween Party

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

La data de 30 octombrie 2015, în incinta colegiului “Mondostud-Art” a fost organizată o petrecere în stil modern “Halloween-Party” ce s-a desfăşurat în sala de festivitati, care a fost decorată cu accesorii specifice sarbatorii: dovleci, sperietoare, paiangenii cu plasele sale de păianjeniş, pălăriile vrajitoarelor si postere.

Cu prilejul acestei sarbatori, ce are radăcini americane, s-au efectuat un şir de activităţi şi concursuri interactive, precum şi diverse scenete, dansuri şi cîntece, urmate de 2 scurte filmuleţe în gen comedy-horror sub producţia unui grup de foşti absolvenţi ai anului 2014 şi de studenţii colegiului.

Petrecerea a început cu deschiderea cortinei si aparitia prezetatorilor care au fost deghizati, o vampiroaică cochetă si celebrul om de ştiinţă Albert Einstein, ei au fost cei care ne-au fost alături toată petrecerea. Petrecerea “Halloween-Party” a fost organizată de către profesoara de limba engleză Ivanovski Silvia. Premiile:

 • concursul mumiei
 • concursul sperietoarei
 • concursul dovlecilor
 • concursul costumelor.
 • De asemenea au fost înmînate diplomele pentru ingeniozitate, creativitate şi participare la activitate. Petrecerea s-a finisat cu un mic fourchette, care a fost pregătit de către studenţii colegiului.

  Categorii:

  Comentarii

  Prezentare Generală

  Anul fondarii – 2001
  Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
  Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
  În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
  Specialităţile supuse acreditarii:
  Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
  Frizerie si cosmetica - 101210
  Servicii - 2901
  Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"