Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Balul Bobocilor 2015

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

Pe 20 noiembrie, a fost rândul elevilor de la Colegiul “Mondostud-Art” să-şi primească binemeritatul botez.. Balul s-a desfãsurat într-un club select din Chişinău, Military Pub, şi s-a derulat sub atenta supraveghere a cadrelor didactice. Elevii organizatori au fost cei din anul I , împreunã cu diriginţii lor.

Cine a spus că cei din faimosul Colegiu nu pot să se distreze? Pentru o seară, au pus bine de-o parte materiile şi s-au îndreptat spre club.
Boboceii erau pregătiţi să „zguduie” clubul pentru, cum spun ei „cel mai tare bal al bobocilor” Participanţii au pornit în căutarea frumuseţii, talentului şi a creativităţii avînd convingerea că seara de 20 noiembrie va rămîne în memoria afectivă a tuturor.

Concurenţii:

 • C gimnaziu – ,,Stiliştii”
 • C BAC – ,,FBI Boboc”
 • S gimnaziu – ,,La Belle femme”
 • C gr rusă ,,Russian Girls”
 • T – ,, Diamanţii”
 • Pentru o evaluare obiectivă a prestaţiei candidaţilor şi pentru că am avut o bătălie pe cinste am avut nevoie şi de o apreciere corectă.

  Juriul

 • 1. Bratu Mariana – Teatru Studio Geneza Art – actriţă
 • 2. Crăciun Ion – Taetru Epic de Etnografie şi Folclor ,,Ion Creangă” – impresar
 • 3. Spînu Alina – Taetru Epic de Etnografie şi Folclor ,,Ion Creangă” – actriţă
 • 4. Juglea Ion – Taetru Epic de Etnografie şi Folclor ,,Ion Creangă” – actor
 • Secretar –Mîndrilă Elena,Colegiul „Mondostud-Art”
 • Prima probă – Tradiţionalul Salut (nota maximă 5, timp acordat 3 minute) Sa invitat fiecare echipă în platou în ordinea extragerii la sorţi.

  Proba a II-a – Proba artistică (nota maximă 5, timp acordat 5 minute)

  Proba a III-a – Tema pentru acasă cu genericul ,,Visul Bobocelului” (nota maximă – 5, timp maxim 5 min). Pentru ca seara să fie mai interesantă, mai fermecătoare între probe elevi ai colegiului au interpretat piese, au dansat.

  Toţi participanţii au primit diplome şi premii oferite de administraţia colegiului „Mondostud-Art”. În fine boboceii au înţeles că nu locul contează ci important este competiţia în sine şi bucuria de a demonstra că fiecare este special, unic în felul său, că există doar învingători cu un înalt simţ al valorii personale.

  Categorii:

  Comentarii

  Prezentare Generală

  Anul fondarii – 2001
  Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
  Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
  În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
  Specialităţile supuse acreditarii:
  Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
  Frizerie si cosmetica - 101210
  Servicii - 2901
  Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"