Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Tatuaje

Fii un  specialist în tatuaje şi consideră că machiajul permanent este o metodă simplă şi nechirurgicala  de  a crea ochii frumos conturaţi, sprâncenele creionate perfect şi buze roşii , care este visul fiecărei femei. În ultima vreme, machiajul permanent nu mai este o raritate, ba chiar reprezintă o alternativă la care apelează foarte multe dintre femei. De fapt, acest tip de machiaj reprezintă micropigmentarea care foloseşte metoda tatuajului pentru a reproduce, a accentua sau îmbunătăţi anumite trăsături care nu sunt suficient de pronunţate sau care, pe măsură îmbătrânirii s-au estompat.Tatuarea cosmetică este folosită cel mai des la nivelul fetei, al sprâncenelor, al genelor şi buzelor, însă poate fi folosită şi pentru a corecta cicatrici, pentru  acoperirea cicatricilor şi a imperfecţiunilor.          

                 O altă  frumuseţea care prinde formă   este tatuajul,  care exprimă individualitate şi semnificaţii pentru cei care le poartă.

TEHNICĂ BLACK & GREY

Învață informațiile de bază ale tehnicii black&grey, despre dilutii, contraste, umbre, compoziții black&grey. Totodată veți afla despre acele de tatuat, tipuri și utilizări.

TEHNICĂ COLOR

Ai parte de o explicare a contrastului de culoare și înveți tehnici de combinare a culorilor, tehnici de blending de culori, compoziție color, reguli de aplicare cât și o demonstrație live a unui tatuaj color.

REGULI DE COMPOZIȚIE

Înveți despre regulile de compoziție ale unui proiect: de la analiza generală a proiectului până la instrumente, inspirații, realizarea și aplicarea matriței, exemple de tatuaje bine realizate și amplasate și explicații pe demonstrație live.

REGULI DE IGIENĂ

Ce să NU FACI niciodată în procesul de tatuare din punct de vedere al menținerii igienei la locul de muncă. Reguli generale de sterilizare a mediului de lucru și reguli de protecție a muncii.

REGULI DE VINDECARE

Vindecarea tatuajelor este cel putin la fel de importantă ca execuția acestora. Afli cum trebuie să instruiești clientul pentrua te asigura că munca ta are parte de o vindecare corespunzătoare.

WORKFLOW

Îți dezvolți un stil de lucru eficient din punct de vedere al organizării spațiului de lucru, de utilizare a echipamentelor și mobilierului, de furnizare și organizare a consumabilelor, despre acele de tatuat și eficientizarea activității de tatuator.
                     

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"