Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Adunare cu parintii

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

Deja a intrat în tradiţia Colegiului „Mondostud-Art” că la finele lunii octombrie să organizăm adunarea generală cu părinţii anului I de studii.
Scopul fiind prezentarea specificului instituţiei părinţilor şi raportarea situaţiei academice a elevilor anului I.

Şedinţa a debutat cu elevii anului I care au participat anul acesta la Festivalului -concurs republican FOCUL DIN VATRĂ, în memoriam Dumitru Matcovschi .
După care a urmat o colecţie de coafuri, machiaj, tatuaj pregătită de studenţii colegiului sub îndrumarea specialiştilor .
Domnul director Victor Sîlii, fondatorul colegiului a vorbit despre instituţie, contractele de colaborare cu alte instituţii.
Doamna Cebal Larisa, director adjunct instruire a informat despre procesul de instruire şi rezultatele obţinute de elevi.
Doamna Melnic Ana, director adjunct educaţie a adus la cunoştinţă părinţilor despre activităţile extracurriculare organizate şi meritele lor.

Pentru a crea buna dispoziţie ansamblul Colegiului “Ciucurel” împreună cu băieţii din Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii au venit cu un program de cîntece.

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"