Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

ADUNARE DE PĂRINŢI

"Părinţi noştri luminoşi la sfinţi"

Este o tradiţie în colegiul „Mondostud – Art” să se organizeze adunarea generală cu părinţii anului I de studii.
Şedinţa a debutat cu elevii anului I care au participat anul acesta la Festivalului -concurs republican „FOCUL DIN VATRĂ”, în memoriam Dumitru Matcovschi .
După care a urmat o colecţie de coafuri, machiaj, tatuaj pregătită de studenţii colegiului sub îndrumarea specialiştilor .
Administraţia Colegiului „Mondostud –Art” a vorbit despre instituţie, contractele de colaborare precum şi informaţii despre procesul de instruire şi rezultatele obţinute de elevi, activităţile extracurriculare organizate şi meritele lor.
De asemenea, au fost invitaţi Chirilescu Carolina specialist superior din cadrul secţiei securitate publică şi Spoială Ion – inspector de sector care au venit cu informaţi despre situaţiile excepţionale şi cazurile spre a evita riscurile predominante în societate.
Un rol foarte important în succesul procesului educativ şi în capacităţile cognitive este un mod sănătos de viaţă, astfel Dna Elena Gore , (medic centrul Galaxia) a comunicat despre cazurile suspecte de neglijare a unor simptome.
Dragi părinţii !!!
SĂ NE FIȚI SĂNĂTOȘI SEMĂNĂTORI DE LUMINĂ, CROITORI DE SUFLETE, GENERATORI DE DRAGOSTE!

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"