Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Domeniul Bijuteriei

Astăzi în Moldova au dispărut bijuteriile care prezintă stilul naţional sau ar putea prezenta persoana care o poartă. Majoritatea bijuteriilor realizate sunt de provenienţă straină.

Absolvenţii colegiului sunt acei bijutieri care realizează o bijuterie de la etapa de creare artistica, pîna la realizarea finala, în felul acesta orice persoana isi poate comanda o bijuterie care iar prezenta creativitatea, personalitatea, gustul sau artstic. Bijuteria ar avea la decor acele gheme ce sunt recomandate semnelor zodiacale in care sau nascut, fapt de care sa tinut cont la crearea bijuteriilor inca in etapa antica.

Specialistul technician-bijutier este capabil sa nasca bijuteria din creativitatea d-stra, s-o modeleze in etapa de ciara, s-o treaca prin metodele de turnare folosind aliajele dorite de client.

In toate timpurile bijuteriile au fost transmise din generatie in generatie, din acest moment ele trebuie reparate la timp. Pe perioada vietii unele vor trece dintr-o forma in alta in dependenta de gustul celui care o va purta si deci in toate timprile un bijutier va avea de lucru, o profesie rara, dar care niciodata nu te va lasa somer.

Apasa aici pentru a vedea lista cu specialitatile colegiului.

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"