Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

ANSAMBLUL CIUCUREL – “ZESTREA CÂNTULUI STRĂBUN”

Copleșiți de ritmul vieții căutăm un pic de liniște și căldură pentru suflet. Toate le-am găsit în Colegiul „Mondostud-Art”, la aniversarea de 5 ani de activitate a Ansamblului etno-folcloric „ Ciucurel”, conducător artistic Mihai Leon.
Melodiile neamului, interpretate cu suflet și dragoste de cele 16 membre ale ansamblului, toate studente ale Colegiului, acompaniate de o orchestră superbă, au ridicat publicul în picioare.
Am călătorit prin arealul folclorului neamului, ghidat de ansambluri folclorice ca ,,Bujoreii’’(L.T. Nicolae Sulac) ,,Ciucurel’’, precum şi pășind ușor dar sigur pe cărarea ,,ciucurițelor’’ noastre a evoluat pe scenă şi ansamblul de profesori ai colegiului ,,Mondostud – Art”.

Cu prilejul aniversării, pretorul sectorului Ciocana Sinilga ȘCOLNIC, prezentă la eveniment, a felicitat colectivul cu realizările obținute, și drept dovadă a aprecierii activității,a nivelului înalt de măiestrie artistică, a anunţat despre inițierea procedurii de confirmare Ansamblului etno-folcloric „ Ciucurel” titlul de colectiv –model al sectorului Ciocana.

Folclorul este inima sufletului nostru, folclorul este cartea de identitate a neamului nostru iar prin prisma evenimentului a fost surpriza ansamblul ,,Plăieșii’’ condus de inima acestei echipe, Nicolae Gribincea.

Menţionăm, că ansamblul „Ciucurel” ne duce faima prin Republică, luând locuri de frunte la diferite festivaluri-concurs organizate pe teritoriul țării cît şi peste hotarele ei.
Tuturor le urăm succese mari, realizări răsunătoare!!!

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"