Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Concurs International Karpestet Kultura

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

Colegiul Mondostud-Art a primit oferta de participare la prima editie a Simpozionului-Concurs International “Karpestet Kultura” care a fost organizat la Colegiul Tehnic de Comunicatii “Nicolae Vasilescu Karpen” Bacau Romania in perioada 10-13 noiembrie 2015.
La acest concurs au luat parte 400 de participanti din 100 scoli, licee si colegii din Romania si Colegiul Mondostud-Art din Republica Moldova care a delegat 18 profesori si elevi.

Au urmat sesiunile de referate si comunicari pentru elevi si profesori pe doua sectiuni: “Trend si inovatie in domeniul infrumusetarii” si “Dezvoltarea simtului estetic la elevi”. In laboratoarele de estetica ale colegiului s-au derulat trei “Master-Class” pe domeniul Estetica si Igiena corpului omenesc, acestea fiind unele dintre cele mai apreciate activitati ale simpozionului. Specialisti in Cosmetologie, Manichiura tehnica si Machiaj, profesorii si elevii Colegiului Mondostud-Art din Chisinau au facut demonstratii practice in prezenta elevilor si a invitatilor, agenti economici de profil din judetul Bacau. Ziua a 2-a a simpozionului a debutat cu Concursul International de coafura, la care concurentii au realizat lucrari de specialitate la cele doua sectiuni: “Coafuri de seara” si “Istoria Coafurii”, care a finalizat cu parada coafurilor.

In urma acestui concurs care a fost jurizat de personalitati notorii din domeniul esteticii corporale studentii nostri s-au intors de la acest simpozion cu urmatoarele rezultate:

 • Premiul de excelenta la sectiunea eseuri: “Femeia brand de tara” – Barcari Natalia
 • Premiul de excelenta la sectiunea: “Coafuri de seara” – Ababii Anastasia
 • Locul I la sectiunea: “Coafuri de epoca” –  Ghidora Loredana
 • Locul I la sectiunea: “Coafuri de seara” – Rimbu Adriana
 • Cupa pentru prezentarea in echipa la “Master-Class” domeniul “Machiaj”
 • Cupa pentru prezentarea in echipa la “Master-Class” domeniul “Cosmetologie”
 • Cupa pentru prezentarea in echipa la “Master-Class” domeniul “Manichiura
 • Cupa pentru prezentarea in echipa la “Master-Class” domeniul “Frizerie”
 • A treia zi de concurs a fost dedicata documentarii. In acest sens a fost realizata excursia Bacaul nostru frumos. Concurentii si profesorii au vizitat Casa Memoriala George Enescu din Tescani, apoi au fost intimpinati de catre primarul Targul-Ocna care le-a facut cunostinta cu istoria si importanta turistica a orasului dupa care, cu totii au coborit la adincimea de 240 m in Salina Targu-Ocna, unde au vizitat biserica sf. Varvara si s-au relaxat in baza de agrement. Excursia a continuat in Slanic Moldova la izvoarele cu calitati terapeutice.

  Suntem foarte multumiti de rezultatele obtinute, ne bucura faptul ca am dus frumos numele tarii si am primit aprecierile bine meritate a colegilor de peste hotare.
   

  Categorii:

  Comentarii

  Prezentare Generală

  Anul fondarii – 2001
  Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
  Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
  În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
  Specialităţile supuse acreditarii:
  Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
  Frizerie si cosmetica - 101210
  Servicii - 2901
  Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"