Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Domeniul Cosmetologiei

Frumusetea este cartea de vizita a fiecarei femei, insa ea cu varsta incetul cu incetul se indeparteaza de chipul femeii. Atunci in ajutor va veni un specialist din domeniul cosmetologiei, persoana care va studia tenul si va trata clientul cu diferite produse cosmetice si masaje faciale, aparataj elecric-cosmetic, pilinguri chimice, terapii de hidratare, terapii de nutritie a pielii, terapii de lifting si impachetari corporale. In momente dificile va utiliza procedura de mezoterapie. Pentru infrumutesarea unor parti ale corpului uman vom veni cu depilari, electroepilari si pirsinguri pentru unele parti ale corpului uman. Tara noastra este tratata de persoanele straine ca tara unde locuiesc cele mai frumoase femei, cert este ca femeile noastre au grija de sine si de silueta sa, din aceste motive ele frecventeaza des saloanele de frumusete si deci un specialist in domeniu care nu ramine in urma cu informatia, va avea tot timpul clienti la deservire.

Apasa aici pentru a vedea lista cu specialitatile colegiului.

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"