Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Cuvint de dor pentru Grigore Vieru

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

Afară bate vîntul
Şi cade fruza-ncet,
Mi-i dor de-o poezie
A marelui Poet.

Ne era dor tuturor de versul lui G. Vieru, căci poezia Domniei Sale este ca apa vie a izvoarelor dătătoare de viaţă. Şi noi incă odată am gustat din ea ca să iubim şi mai mult neamul şi plaiul nostru, omenia, adevărul şi dreptatea.

In ziua de 25 noiembrie 2014 un grup de elevi, împreună cu profesorul de limbă şi literatură romană domnul N. Gurulea, au organizat o seară de creaţie “Cuvint de dor pentru Vieru”.

Un colţ de casă mare, un copac viguros care “creştepeste moarte cu rădăcini adînci în noi”, elevul-Poet, mama Poetului, copiii, florile frumoase ale vieţii noastre-aşa arata scena in această zi.

Elevii au recitat frumos minunatele versuri din creaţia scriitorului, elevul-Poet si mama Poetului au adunat aplauze, iar nepoţeii drăgalaşi ai domnului profesor au provocat admiraţie în sală, recitînd şi demonstrînd cum numai nişte copii inocenti o pot face. Desigur că toţi actorii noştri au trezit interesul publicului de a citi sau recite versurile nemuritoare ale iubitului nostru scriitor.

O seară de suflet cu melodii emoţionante, cu multă poezie, cu vorbe frumoase despre poet, care va ramîne în inimile tuturor celor prezenţi pentru totdeauna.

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"