Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

DRAGOBETE

Devenită o tradiție, sărbătoarea dragostei a fost marcată de către elevii Colegiului “Mondostud – Art” printr- o serie de evenimente menite să-l readucă în memorie pe Dragobete.
Debutul a fost marcat de vernisajul “dragostei” organizat în holul colegiului, avînd atmosfera romantică unde “pe aripi de iubire plutim spre împlinirea destinului”.

Activitățile specifice au continuat în Sala Festivă sub forma unui concurs “Iubirea învinge tot” unde au fost selectate 3 cupluri, care au avut menirea să-și demonstreze intelența, măiestria și talentul.
Astfel participanți au fost supuși unor probe diverse: “Prezentarea perechii”, “Situație buclucașă”, “5 minute de succes”, “Jocul cunoașterii”. De asemenea, corectitudinea maximă a fost evaluată de către un juriu competent alcătuit din cadrelele didactice ale colegiului .
Sărbătoarea tradițională a mai promovat recitalul poeziei de dragoste, muzica și admirația sentimentelor frumoase.

Nimeni nu poate trăi fără iubire, chiar dacă stăpînește toate bunurile lumii.

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"