Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Evolutie istorica a fondului de diamante

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

In fiecare an la sfirsitul lunii martie la specialitatea Tehnologia Prelucrarii Materialelor se incheie simestrul II pentru anul absolvent cu o manifestare in domeniul giuvaiergiei.

In anul current sa desfasurat o masa rotunda unde a fost pusa in discutie evolutia istorica a fondului de diamante din Rusia. Studentii au avut posibilitatea sa-si aleaga bijuterii care au prezentat un interes istoric pentru ei si totodata aceste bijuterii se regasesc in giuvaiergia mondiala.

In fata lor a fost pusa o sarcina de modelare a unei bijuteri personale care sa aiba puncte comune cu una din bijuteriile alese. Li sa mai propus trecerea bijuteriei in alt stil sau chiar o confectionare totala noua evocind stilul modern de astazi, fiecare student si-a prezentat lucrarea, a facut comentarii in legatura cu bijuteriile alese in fata profesorilor si a colegiilor din anul I, II, III au avut posibilitatea sa se pregateasca moral pentru a lua estafeta in anii urmatori.

Categorii: ,

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"