Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Festivalul-Concurs “Focul din vatra”

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

Poetul a murit, doar umbra lui,
Mai murmură cuvinte nerostite.
A fost şi acuma uite nui,
S-a dus şi ne-a lăsat orfan de vise.

20 octombrie 1939. In aceasta zi de toamna s-a nascut poetul, prozatorul, publicistul si dramaturgul Dumitru Matcovschi “unul dintre cei mai vrednici barbaţi ai neamului nostru”, autorul a peste 50 de volume de poezie, proza si piese de teatru.

Om de cultură complex, D.Matcovsci este o prezenţă activă în viaţa artei şi culturii noastre. Dumitru Matcovschi este un poet impresiv şi deopotrivă reflexiv. El rămîne o prezenţă verticală, un arbore ale cărui frunze nu se îngălbenesc, nu cad niciodată.

A vorbi despre D.Matcovschi înseamnă a vorbi depre o etapă importantă a poeziei basarabene… căreia Domnia sa i-a adăugat o nouă coardă…

La data de 17.10.2015 am participat la festivalul-concurs republican “Focul din vatră”, în memoria poetului Dumitru Matcovshi. Un eveniment cultural inedit, sub semnul numelui celui înscris în Cartea de Aur a literaturii naţionale, organizat de Colegiul de Transporturi din Chişinău.

La eveniment au participat: Atanasov Ana, Schimbător Cristina, Sardari Victor, Abramov Maria, Lazu Lilia, Baltag Serghei, Rotaru Ionela, Chirica Alexandrina, Antoniu Daniela.

Versurile au trezit emoţii în sufletele celor prezenţi, iar unde e suflet e şi cîntec, spectatorii ascultînd cu plăcere melodia “Inimă de mamă” interpretată de Garanovschi Inga.

Felicitări elevilor Colegiului deţinători ai locului II la Festivalul concurs republican “Focul din vatră” ediţia III-a, demonstrînd măiestrie profesională şi creativitate.

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"