Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Festivalul “Focul din Vatra”

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

„ Eu nu sînt martir, nu sînt apostol, nu sînt mesager, sînt om al acestui pământ. Şi sper că după ce mă vor petrece în ultimul drum, pe lespedea mea de mormânt prietenii vor lăsa această inscripţie, în rol de epitaf: «A fost om.» ”

Dumitru Matcovschi este un poet impresiv şi deopotrivă reflexiv. El rămâne o prezenţă verticală, un arbore ale cărui frunze nu se îngălbenesc, nu cad niciodată…
La data de 22 octombrie 2016, în incinta Centrului de Excelenţă în Transporturi s-a desfăşurat Festivalul-concurs „Focul din Vatră” în memoria poetului Dumitru Matcovschi.
În cadrul festivalului s-a desfășurat concursul de poezie și cântec pe versurile poetului Dumitru Matcovschi.
Prezenţa publicului larg la festival a consemnat aportul fiecăruia la propăşirea valorilor naţionale, pentru care a trăit şi a îmbrăţişat eternitatea Dumitru Matcovschi.
La acest festival-concurs au evaluat 13 instituţii de învăţămînt, unde Colegiul “Mondostud-Art” s-a clasat pe locul III.

Sincere felicitări. La mai mult şi la mai mare! Noi ne mîndrim că avem astfel de discipoli. Mulţumiri şi colegilor implicaţi în această activitate.
Recunoştinţă organizatorilor concursului şi sperăm la o colaborare fructuasă în continuare.

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"