Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Festivalului-concurs municipal ,,Pentru Tine, Doamne”

În conformitate cu prevederile Dispoziției Pretorului sectorului Botanica, la data de 16.04.2019 a avut loc etapa de preselecție a Festivalului – concurs municipal de cântec popular pascal „Pentru Tine, Doamne”. La concurs au participat 16 colective din mun. Chişinău și 14 soliști. În urma evaluări
participanților la Festival, ansamblul artistic “Ciucurel” al Colegiului “Mondostud – Art”, a fost premiat cu Locul II. De asemenea , menţionăm meritele deosebite în categoria “Solişti”, a elevei Dulap Carolina care a fost nominalizată cu Locul III.

Concertul de Gală al festivalului-concurs municipal de cântec popular pascal „Pentru Tine, Doamne” s-a se desfăşurat în curtea Bisericii „Sf. Dumitru” .  

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"