Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

FLOAREA OMENIEI

,,Fericit aş fi să ştiu că poeziile şi cântecele mele

vă îndulcesc copilăria, vă învață a munci, a iubi, a visa”.

Grigore Vieru

Festivalul – concurs ” Floarea Omeniei” este un eveniment cu caracter republican, deschis participării tinerilor care își fac studiile în cadrul instituțiilor de învățământ profesional tehnic postsecundar.

Organizatorii susțin că acest festival vine în promovarea tinerilor talente pentru a se afirma în diferite domenii artistice şi culturale, dar şi pentru a valorifica creația viereană.

La concursul din anul acesta au participat 30 de instituții profesional tehnice din întreaga Republică.

Participanții îndrăgostiți de creația lui Grigore Vieru au avut de prezentat patru probe: recital de poezie, creație muzicală, creație literară proprie – care s-a desfășurat în ziua concursului, dar şi proba de artă plastică care, la fel, a avut loc, în ziua concursului. Elevii participanți au fost foarte entuziasmați, originali şi înaripați, aducând un omagiu Marelui Poet.

Direcția Colegiului „Mondostud- Art ” din Chișinău aduce sincere felicitări elevilor participanți la Festivalul-concurs de creație artistică dedicat poetului Grigore Vieru „Floarea omeniei” ediția a IX-a!
În urma concursului elevii Colegiului „Mondostud -Art” au obținut următoarele rezultate:

PREMIUL I la secţiunea”Arta Plastică” – Fodolei Sanda;

PREMIUL III la secţiunea „Interpretare cântec  – Tîgîrlaş Tatiana;

PREMIUL III la secţiunea „Recital de poezie în grup.

Realizarea obiectivelor propuse, precum şi stimularea performanţelor , susținerea implementării programelor socio-culturale a fost susţinută şi de către PRETURA SECTORULUI CIOCANA, care a acordat  diplome  în cadrul Festivalului – Concurs Republican de Creaţie Artistică dedicat poetului Grigore Vieru.

  • Premiul Special al Preturii sectorului  Ciocana la secţiunea „Recital de poezie în grup”- Tîgîrlaş Tatiana; Mocreac Viorel.
  • Premiul Special al Preturii sectorului  Ciocana la secţiunea „Artă Plastică” – Fodolei Sanda.

Sincere felicitări. La mai mult şi la mai mare! Noi ne mândrim că avem astfel de discipoli. Mulţumiri profesorilor implicaţi în această activitate.
Recunoştinţă organizatorilor concursului.

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"