Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

focul din vatra

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Uncategorized

Dumitru Matcovschi – mare poet basarabean, “Om al cetatii” si in viata, dar si in creatie, adevarat barbat al neamului, care si-a iubit enorm Patria, casa parinteasca, focul din vatra, pe care “cineva dintre noi trebuie sa-l pastreze”, caci “casa noastra numai cu focul din vatra e casa si aici copiii invata a iubi pamintul si om, pasare si pom…”

Acum noi cei care suntem copiii dorului sau, am ramas orfani si cu o mare datorie in fata poetului sa-i recitim cartile, sa-i realizam idealurile, sa ascultam cantecele pe versurile Domniei sale, care vor fi vesnice pentru ca pe cele vesnice le canta si sa nu lasam usile casei deschise prin care “sa patrunda furtunile” care sa “vanture lacom pumnul cald de cenusa ce mai adaposteste umbra de scantei”.

Deja al 5-lea an consecutiv, în luna octombrie, în incinta Centrului de Excelență în Transporturi se organizează Festivalul-concurs republican „Focul din vatră” în memoria scriitorului basarabean Dumitru Matcovschi. În cadrul acestui festival-concurs, elevii Colegiului “Mondostud – Art” au  fost  nominalizaţi cu Locul II.

Sincere felicitări. La mai mult şi la mai mare! Noi ne mîndrim că avem astfel de discipoli. Mulţumiri  profesorilor  implicaţi în această activitate.
Recunoştinţă organizatorilor concursului.

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"