Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Domeniul Frizeriei

Parul este cea mai mare frumusete a femeii, o ingrijire corecta a parului este o raritate, din cauza lipsei de cunostinte in domeniu ingrijirii si utilizarea produselor necalitative.

Numai un specialist din domeniu ne poate recomanda ce produse vom folosi pentru ingrijirea parului, cum si ce substanta sa utilizam pentru vopsirea corecta, care tunsori se potrivesc dupa modelul fetei.

Specialitatea de frizer este cea mai veche specialitate, omul multe sa invatat sa faca singur dar sa frizeze singur e cam dificil de aceea el va apela tot timpul la serviciile unui specialist stiind ca parul creste pe intreg parcursul vietii.

Astazi in voga este metoda de alungire a parului care ne permite fara asteptari de lunga durata sa ne vedem timp de cateva ore cu un par diferit in lungime, acest lucru il va face la fel frizerul.

Apasa aici pentru a vedea lista cu specialitatile colegiului.

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"