Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Halloween 2014

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

La data de 31 octombrie 2014 în incinta colegiului „Mondostud-art” a fost organizată sărbătoarea tradițională engleză „Halloween”.Conform tradițiilor celtice profesorii au fost întimpinați de o ghicitoare, fantome și de un grup de elevi deghizați în diferite costumații, profesorilor li s-au propus să guste din gustările și băuturile specifice sărbătorii.

Holul mare al colegiului semăna cu o șcenă din „Harry Potter”. În timpul celei de-a doua pereche elevii au colindat prin auditorii, fiind mascați în monștrii strașnici și au cerut dulciuri: „ne dați sau nu ne dați”, astfel s-a respectat încă o tradiție de Halloween , ceea de a cere dulciuri sau bani. Profesorii au fost plăcut surprinși și le-au promis „vrăjitoarelor” și „drăcușorilor” note bune, în cazul dacă nu aveau dulciuri. Cea mai importantă parte a sărbătorii a început la ora 14.00, concertul dedicat Halloween-ului, protagoniștii fiind elevii, ghidați de profesoara de limba engleză, Ivanovski Silvia.

În timpul concertului s-au petrecut cîteva scenete, dansuri și concursuri, la care au participat studenții atît grupelor romane cît și ruse. Prezentatorii în cadrul acestui concert au fost „Dracula” și mireasa lui. Deasemenea au fost organizate diferite concursuri, ca de exemplu:

  • concursul merelor
  • concursul dovlecilor
  • concursul costumelor și măștilor și desigur cel mai important
  • concursul machiajului de Halloween.
Ultimul concurs l-am numit cel mai important deoarece reflecta specificul colegiului nostru. La sfîrșitul programului au fost premiați cîștigătorii concursurilor, dar și cei mai ingenioși actori. Această zi nu ar fi fost atît de distractivă fără aportul colegiului și nu în ultimul rînd al profesorilor.

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"