Halloween Party

Scris de: admin Data: . Posted in: Blog

La data de 30 octombrie 2015, în incinta colegiului “Mondostud-Art” a fost organizată o petrecere în stil modern “Halloween-Party” ce s-a desfăşurat în sala de festivitati, care a fost decorată cu accesorii specifice sarbatorii: dovleci, sperietoare, paiangenii cu plasele sale de păianjeniş, pălăriile vrajitoarelor si postere.

Cu prilejul acestei sarbatori, ce are radăcini americane, s-au efectuat un şir de activităţi şi concursuri interactive, precum şi diverse scenete, dansuri şi cîntece, urmate de 2 scurte filmuleţe în gen comedy-horror sub producţia unui grup de foşti absolvenţi ai anului 2014 şi de studenţii colegiului.

Petrecerea a început cu deschiderea cortinei si aparitia prezetatorilor care au fost deghizati, o vampiroaică cochetă si celebrul om de ştiinţă Albert Einstein, ei au fost cei care ne-au fost alături toată petrecerea. Petrecerea “Halloween-Party” a fost organizată de către profesoara de limba engleză Ivanovski Silvia. Premiile:

  • concursul mumiei
  • concursul sperietoarei
  • concursul dovlecilor
  • concursul costumelor.
  • De asemenea au fost înmînate diplomele pentru ingeniozitate, creativitate şi participare la activitate. Petrecerea s-a finisat cu un mic fourchette, care a fost pregătit de către studenţii colegiului.

    Categorii:

    Comentarii