Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Lectie de consiliere Adevarata Frumusete

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

Cu toate ca aspectul fizic este primordial in multe situatii din viata, ambalajul nu reflecta intotdeauna cu adevarat caracterul acelei persoane. Sufletul omului este nevazut, dar poate fi simtit, iar o inima curata si sensibila se poate simti cu adevarat, numai sa-ti doresti acest lucru. Frumusetea exista in fiecare din noi, iar un lucru, sau o persoana nu este frumoasa pentru ca este frumoasa ca si etalon, ea este frumoasa prin ochii nostri, pentru ca fiecare vede frumusetea din perspectiva lui.

In Colegiu Mondostud-Art mereu izvoraste frumusetea. La data de 5 decembrie, 2013 a fost desfasurata lectia de consiliere avind ca subiect Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate prezentata de grupa S-101 impreuna cu diriginta Racila Nadejda.

Obiective operaţionale propuse:

 • Comunicarea în baza subiectului propus;
 • Explicarea rolul frumusetii exterioare si rolul frumusetii interioare şi a unui comportament adecvat;
 • Distingerea calităţilor unui comportament adecvat în raport cu un comportament neadecvat;
 • Participarea activ în cadrul sarcinilor realizate, manifestînd interes, şi exprimare liberă a opiniilor proprii;
 • Studentii au fost activi si capabili de a dezvolta tematica prin comunicare, interpretare, metoda Lotus, descriere, algoritmizare, observare, analiză, exerciţii, metoda lecturii explicative în baza clipului, rebus, situaţie-problemă, exemple, diagrama Venn, etc.

  “Stiu bine ca sunt departe de a vedea mereu frumusetea in acest mod sau de a nu respinge niciodata un om. As putea alege sa las aceste fraze sa curga ca un ideal de neatins. Dar daca ma las induiosata de aceasta viziune altruista si generoasa, simt o caldura care-mi creste in piept. Ceva vibreaza in mine si ma apropie de adevar si de dreptate, de ceea ce este mai de pret in fiinta mea.” a afirmat profesoara.

  Categorii:

  Comentarii

  Prezentare Generală

  Anul fondarii – 2001
  Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
  Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
  În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
  Specialităţile supuse acreditarii:
  Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
  Frizerie si cosmetica - 101210
  Servicii - 2901
  Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"