Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Domeniul Masajului

De la nastere si pana in ultemele clipe ale vietii omul este in miscare, ce are loc datorita activitatii musculare. Pentru sustinerea acestora ne vom adresa la un specialist in domeniul masajului care are la baza studii in domeniul anatomiei, dermatologiei si fiziologiei corpului uman.

In orice caz de recuperare dupa accidente aveti nevoie de mana specialistului in masaj si desigur cu varsta aceasta necesitate creste. Chiar si dupa zile intregi de lucru simtim nevoia de relaxare si in acest caz de multe ori apelam la maestria unui specialist profesionist in masaj pentru a relaxa si tonifia intreg corpul. De aceia aceasta profesie in toate timpurile va fi cautata.

Apasa aici pentru a vedea lista cu specialitatile colegiului.

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"