Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Onor la datorie

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

Pe data 09.11.2016, Pretura sectorului Botanica în colaborare cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport şi Direcţia Cultură a Consiliului Municipal Chişinău, a organizat Festivalul-concurs Municipal al Folclorului Ostăşesc ,,La Onor, la Datorie”, ediţia – a XIX-a, în scopul identificării, definirii şi promovării tezaurului folcloric naţional cu tematică militară , a celor mai bune formaţii folclorice, precum şi celor mai buni interpreţi din mediul civil şi ostăşesc.

Festivalul-concurs ,,La Onor, la Datorie” este deschis tuturor interpreţilor vocali de muzică populară, grupurilor vocale, membrilor formaţiilor artistice de la unităţile militare şi cluburile de garnizoane, precum şi din instituţii culturale din mediul civil.

La acest festival a participat şi fetele din ansamblul folcloric “Ciucurel” conducător artistic Mihai Leon. Nu există sentiment mai nobil decât admiraţia faţă de cel care-şi pune sufletul în tot ce face. Admirăm fetele din ansamblul folcloric ,,Ciucurel” pentru muncă, talent şi abnegaţie, le aducem sincere felicitări pentru cucerirea titlului de laureat la Festivalul-Concurs Municipal Orăşănesc ,,LA ONOR LA DATORIE”. Le mulţumim din suflet pentru contribuţia lor la ridicarea prestigiului Colegiului nostru.

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"