Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Parteneriat Moldo-German

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

In 2014 Institutia a incheiat un contract de colaborare cu Asociatia Femeilor din Balcani prin intermediul Asociatiei Mestesugarilor din Germania or. Idor-Oberstain centru mondial de slefuire, prelucrare a pietrelor pretioase si confectionarea bijuteriilor.

Contractul prevede pregatirea profesorilor si studentilor in trei nivele cu finalizarea proiectului in Germania. In urma participarii la proiect participantii primesc calificare de nivel 1, 2 si 3 German.

Proiectul se finalizeaza in luna mai cu o demonstrare a bijuteriilor la Palatul National cu sustinerea nemijlocita a Ambasadei Germane.

Lista studentilor participanti in proiectul Moldo-German care vor primi diplome internationale si dreptul de a fi ingajati in campul muncii in tarile europei de vest:

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"