Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Seminar cu prezentari de produse

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

La 26 și 27 octombrie în incinta colegiului Mondostud-Art a fost organizat un seminar cu prezentări de produse pentru îngrijiri corporale de la compania Elvețiană “Viva-San”.

Pe perioada anului de studii 2016-2017 în cabinetele de cosmetologie, masaj și frizerie vor vi testate toate produsele companiei. Pe parcursul testărilor va fi posibil de cunoscut minuțios proprietățile acestor produse, efectele lor asupra tenului și întregului organism, modalități de folosire, dozare în dependenţă de caz, indicaţii şi contraindicaţii.

La finalul anului absolvenții vor fi capabili să testeze comparativ calitatea produselor față de produsele altor companii mondiale care la fel sunt prezente în instituție. Administrația colegiului consideră ca foarte oportună această metodă de testare a liniilor profesionale.

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"