Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Sfintirea Colegiului Mondostud-Art

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

În ajunul sarbatoriI de sf. Andrei în incinta colegiului “Mondostud-Art “ a fost savîtsită rînduila sfinţirii, statormicindu-se legătura dintre biserică şi sufletele noastre. Zeci de elevii cît şi profesori au avut parte ne emoţii inegalabile şi de o frumuseţe rară. Această slujbă fiind plină de semnificaţii sacre , agonisind clipe cereşti în sufletele participanţilor , cît şi delimitarea spaţiului sacru in limitetele pămînteşti.

Slujba specială pentru această rânduială a fost săvârşită de către Preasfinţitul Părintele Antonie înconjurat de către un ales sobor de preoţi din municipiul Chişinău. La finele slujbei, credincioşii care au participat la acest eveniment au primit un frumos cuvânt de apreciere şi învăţătură rostit de către Preasfinţitul Părinte care a evidenţiat rolul educaţiei cu sensul duhovnicesc al faptelor săvârşite pentru veşnicie .De asemenea cuvânt de mulţumire şi de preţuire pentru evenimentul marcat în istoria familiei „Mondostud -Art „ fost rostit de către administraţia Colegiului.

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"