Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Tendintele machiajului 2013-2014

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

Secretul cel mai bine păzit al unei femei este machiajul.

Machiajul face femeia să se simtă completă, iar make-up artiștii ajutată la infrumusetarea chipului transformandu-l  dintr-unul  comun intr-o infațisare deosebită.

Aplicarea atentă a machiajului pe fata unei femei poate deveni astfel intalnirea dintre ceea ce este femeia și idealul ce și-l doreste in legatură cu persoana sa, cum spunea Gene Simmons – “Machiajul este pur și simplu o extensie a personalității tale, iar accesoriile, vestimentația spun cate ceva despre tine”.

Un “chip nou” poate conferi o mare incredere in sine.

In materie de tendinte ale machiajului ce se referă la perioada 2013-2014 pot oferi citeva sugestii, recomandări pentru doamnele ce vor sa atragă atenția prin felul in care arata.

Citeva sfaturi utile:

Tenul impecabil și mat revine iarași in moda asortat cu sprincenele naturale ca forma. Culoarea umbrelor pentru pleoape sunt accentuate și mate, dar intense in special negru, astfel obținînd machiajul stilul smokey eyes modern sau machiajul clasic cat eye cu accente minime de farduri metalice asortate cu un blash foarte discret și un ruj in culori nute, iar  in cazul in care optați pentru un look mai natural nu uitați sa puneți accent pe machiajul buzelor se poartă culorile mate dar acentuate și buzele bine conturate.


Jura Dumitrita (profesor de machiaj)

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"