Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Toamna de aur 2014

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

A sosit toamna cu alaiul ei de frunze si flori multicolore. Calmul si liniştea zilelor de toamna creează o atmosferă placută şi odihnitoare.

La data de 01.11.2014 în colegiu s-a organizat sărbătoarea tradiţională a instituţiei „Toamna în Moldova”.

Scopul: cultivarea dragostei pentru natură şi muncă.

Obiective:
  • Dezvoltarea simţului estetic;
  • Determinarea capacităţii de receptare a mesajului vizual şi utilitatea lui în crearea de imagini şi obiecte proprii;
  • Stimularea imaginaţiei şi a creativităţii;
  • Atragerea efectivă a elevilor în organizarea unor activităţi cu caracter extracurricular conducînd la creşterea calitativă a acestora.
Participanţii: elevii anului I.

Elevii noştri au pregătit darurile toamnei pe care le-au prezentat într-o formă originală; au amenanjat holul colegiului cu o expoziţie cu genericul „Toamna în Moldova”.

Expoziţia a inclus: casa mare (unde au fost expuse costumele naţionale tradiţionale, broderii, ţeseturi…..),bucatele tradiţionale moldoveneşti şi nu în ultimul rînd beciul cu toate bogîţiile toamnei.

Expoziţia a fost admirată de părinţii lor care au fost invitaţi la acest eveniment devenind deja o tradiţie.

După care la orele 11.00 în sala de festivităţi a colegiului au fost aşteptaţi părinţii elevilor anului I la adunarea generală cu părinţii.

Adunarea a început cu o prezentare de modele „Rapsodie de toamnă”, unde elevii anului II,III. IV, şi-au dat frîu imaginaţiei contribuind l crearea faimoaselor modele, măiestria demonstrînd-o î arta coafurii cosmeticii decorative, bodyart ş.a.

Băieţii au demonstrat o colecţie de tatuaje temporare. După care administraţia colegiului a explicat istoricul, specificul instituţiei noastre. Nemijlocit adunarea a continuat în auditorii, unde diriginţii au vorbit despre reuşită, frecvenţă, comportament, despre problemele grupului.

Toţi au rămas satisfăcuţi de rezultatele muncii elevilor. Sărbătoarea s-a încheiat cu note vesele, zîmbete şi impresii a căror energie a transformat o zi a lunii Brumar îtr-una cu soare şi cu voie bună.

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"