Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

ultimul sunet

Petale furate din basmul copilăriei, mărgăritare desprinse din izvorul nesecat al cunoştinţelor, efort şi talent, toamne lîngă primăveri, visul cheamă peste zări cei 190 absolvenţi !!!
Încă o amintire s-a adunat în buchetul ce-l vom răscoli mereu. A răsunat ultimul sunet pentru absolvenții anului IV, promoția 2019, lăsînd pe băncile colegiului amintiri…..

Elevii,profesorii și părinții au fost copleșiți de emoții pline de bucurie, dar și de tristețe în același timp.
Atmosfera de sărbătoare a fost organizată în incinta teatrului „Guguţă”, fiind animată de festivitatea dedicată ultimului sunet.
Cuvînt de felicitare pentru absolvenți a avut directorul colegiului, dnul Victor Sîlii precum şi dna Larisa Ceban care a menționat activitatea celor mai buni absolvenți, oferindu-le diplome de merit, medalii și alte mențiuni celor mai buni și destoinici elevi, precum şi pentru colaborarea fructuoasă și susținerea necondiționată a proiectelor educaționale de dezvoltare și promovarea inițiativelor tinerilor în cadrul activităţii colegiului.

Elevii celor opt clase absolvente au avut și momente de sinceritate, destăinuirea secretelor, depănarea amintirilor, confesiuni despre cum au fost anii de colegiu. Incursiuni prin amintiri au avut și diriginții acestora.
Și în cele din urmă careul solemn a fost încheiat cu ultimul sunet de clopoțel urmat de zborul simbolic al porumbeilor ce se înălțau asemenea visurilor și năzuințelor studenților.
Suntem convinşi că absolvenții noștri vor duce faima colegiului chiar și peste hotarele țării noastre.
Copleșiți de emoții, tinerii se arată optimiști și deschiși pentru aventurile care îi așteaptă dincolo de băncile colegiului.

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"