Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Ziua de Unu septembrie

Ziua de Unu septembrie ne readuce, în fiecare an, ca pe o familie, în spaţiul colegiului. Oriunde s-ar afla, orice instituție de învățămînt este un centru în care se adună energii, speranţe, visuri, se formează, cu migală, tenacitate, pricepere, mintea şi sufletul celor care constituie cea mai mare avuţie a unui neam.

În anul şcolar, care tocmai debutează, este nevoie de şi mai multă unitate şi coerenţă, astfel înct colegiul  să rămînă sau să devină locul unde se împlinesc destine: ale elevilor, dar şi ale profesorilor, locul unde energia, inteligenţa, potenţialul elevilor noştri sunt puse în valoare şi canalizate spre realizarea de sine. Astfel în cadrul careului solemn, administraţia  Colegiului “Mondostud – Art” a premiat elevii  cu diplome de excelentă pentru merite deosebite.

Unu septembrie, scriem cu toţii prima pagină a unei cărţi care trebuie să fie un succes.  Cu un mesaj de felicitare , ne-a onorat cu prezenţa domnul Silviu Gîncu, Ministerul Educaţiei Culturii şi Cercetări.

Vă felicităm cu începutul anului școlar,

 Dorindu –vă mai întîi sănătate,

Să trăiți cît munții, Să- nfloriți ca pomii,

Bogați ca pămîntul, Veseli ca soarele, Bucuroși ca copiii, senini ca cerul.

Să ne ajute Dumnezeu și într-un ceas bun.

P.2Drum drept şi speranţă de mai bine în anul şcolar 2019-2020!

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"