Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Ziua Profesorilor

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

Din gama îngerilor de flori
S-a mai desprins o floare
Vă felicităm, dragi profesori
Cu aceasta sfîntă sărbătoare.

Toamna, anotimpul doldora de rodul livezilor şi viilor, aşterne frunze argintii pe cărările noastre către colegiu. Către ceea ce ne este de-o viaţă catedrala zbuciumului şi a frămîntului pentru a semăna lumină ocrotitoare şi a aduce încredere în ziua de mâine. Învăţeceii ne prind gestul şi vorba, care le vor ocroti — călăuză fidelă — creşterea şi împlinirea.

Cu prilejul sărbătorii profesionale, în colegiu sa organizat un adevarat bal, balul regilor şi reginelor din „Regatul cunoştinţelor”. La petrecere au fost invitate ursitoarele Flora şi Fauna. Petrecerea se prăznui cu mare strălucire şi, ursitoarele înzestrară dascălii cu cele mai alese trăsături de personalitate.

Vă aducem, dragi pedagogi, sincere urări de sănătate, bunăstare, armonie sufletească şi bucurii. Seminţele de omenie, nobleţe, pe care le răsădiţi neogoit, zi de zi, pe vremuri bune şi mai puţin bune, să găsească sol fertil şi să înflorească peste ani în oameni competenţi, cu gînduri senine şi realizări frumoase!

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"