Cosmetologie

COSMETOLOGIE

Studii avansate în domeniul cosmetologiei.

FRIZERIE

Cunoasterea artei de coafare. Tehnologia coloristicii şi frezurilor moderne.

MAKE - UP

Make-up artist, arta care naşte frumuseţea.

NAIL ART

Tehnologia lucrărilor de manichiură şi pedichiură. Extensia unghiei tehnice

Ziua profesorului 2015

Scris de: Elena Mindrila Data: . Posted in: Blog

Dascalul e ca o lumanare care se stinge luminand pe altii… 

      În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptiază caracterul şi sufletul este,neîndoielnic, învăţătorul.

Data de 5 octombrie este marcată în toată lumea drept Ziua Profesorului.

E octombrie, miroase a crizanteme, a frunze ruginii iar la  colegiul “Mondostud-Art” e o atmosferă de sărbătoare . E luna când ne amintim de ziua în care îi aducem omagii profesorului, ziua în care trebuia să avem lecția învățată la perfecție. E o armonine de sentimente în sufletul nostru, deoarece medităm intens la cei care ne-au călăuzit spre culmile buchiilor spre cei care îşi pun speranţele în noi.

Astfel un omagiu pentru profesori a fost organizat în instituţie. De dimineaţă elevii au înpodobit holul colegiului cu baloane, suvenire mesaje de felicitere pentru profesori. Fiecare dascăl a fost întîmpinat cu un mic cadou confecţionat de elevii gr. C-11, după care urmau să citească prognoza meteo pentru yiua dată şi să o aprobe,

Au urmat un buchet de melodii din partea

După care pentru prima dată, ca debut au felicitat profesorii ansamblul popular care sa format anul acesta şi desigur ne-au încîntat cu 3 piese.

Dragi profesori, vă aducem sincere felicitări cu ocazia  aceastei zile să fiţi mereu sanatoşi, energici, fericiţi. Vă aducem cuvinte de mulţumire pentru munca imensă şi răbdare pe care o depuneţi în educaţia copiilor şi tinerilor.

Categorii:

Comentarii

Prezentare Generală

Anul fondarii – 2001
Forma juridica – Institutie de Invatamint Colegiul "Mondostud–Art"
Licenta – seria AMII Nr. 016371 din 01.06.2005
În baza rezultatelor evaluării externe, sub egida Guvernului se acreditează Instituţia Colegiul "Mondostud - Art" precum şi, programele de formare profesională din învăţământul profesional tehnic
Specialităţile supuse acreditarii:
Tehnologia prelucrării materialelor - 71590
Frizerie si cosmetica - 101210
Servicii - 2901
Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Învăţământ Profesional a acordat Diplomă de recunoştinţă şi "Cristalul Caliţăţii" în semn de înaltă apreciere apreciere pentru măiestrie, profesionalism şi studii de calitate în Colegiul "Mondostud - Art"