Admitere

Transforma-ți visul în planuri de acţiune inteligibile.

Procesul instructiv−educativ este asigurat de medici, ingineri și profesori ce posedă titluri științifice și grade didactice, specialiști unici de calificare înaltă. Dintre care, 6 specialiști dețin diploma internațională cu titlu de lector profesor “Christine−Valmy“.

Admiterea în colegiul “Mondostud-Art” se desfășoară în strictă corespundere cu regulamentul de organizare și desfășurare a admiterii în învățământul profesional tehnic, aprobat de Ministerul Educației al Republicii Moldova.

Prin ordinile directorului colegiului se desemnează comisia de admitere care îndeplinește procedura de admitere conform cerințelor. În colegiu se păstrează lista nominală a studenților care au participat anual la concursul de admitere și listele nominale ale studenților înmatriculați în fiecare an.

La admitere, vei fi întâmpinat cu profesionalism și sprijin pentru a-ți realiza visul de a deveni artist sau designer în domeniul frumuseții. Prin programul nostru de admitere, vei avea ocazia să îți demonstrezi talentele artistice și să îți dezvolți abilitățile creative, precum și să fii parte dintr-o comunitate vibrantă de elevi și profesori pasionați de artă și design în domeniul frumuseții. Alătură-te nouă la Colegiul “Mondostud-Art” și începe să-ți construiești viitorul în lumea fascinantă a artei și designului în domeniul frumuseții!

Top motive pentru care să alegi
Colegiul "Mondostud-Art"

Colegiul “Mondostud-Art” oferă o gamă largă de programe educaționale specializate în domeniul înfrumusețării corpului uman, care sunt pregătite de către profesioniști experimentați și respectă cele mai recente tendințe și inovații din industrie.

Programul de studii de la Colegiul “Mondostud-Art” combină teoria și practica pentru a oferi studenților o pregătire de înaltă calitate. Studenții beneficiază de oportunități de învățare practică și de aplicare a cunoștințelor teoretice într-un mediu sigur și controlat.

Colegiul “Mondostud-Art” utilizează echipamente și tehnologii moderne pentru a asigura o pregătire actualizată și pentru a oferi studenților cele mai bune practici în domeniul înfrumusețării corpului uman.

Colegiul “Mondostud-Art” oferă o serie de oportunități de carieră și de plasare în locuri de muncă pentru studenții săi. Colegiul colaborează cu angajatori locali și internaționali pentru a asigura că absolvenții sunt pregătiți pentru a începe o carieră de succes în domeniul înfrumusețării corpului uman.

Colegiul “Mondostud-Art” oferă o ambianță de învățare prietenoasă și sprijinitoră, unde studenții se simt încurajați să-și dezvolte potențialul și să-și atingă obiectivele educaționale. Echipa noastră de profesioniști experimentați în domeniul înfrumusețării corpului uman este dedicată să ofere sprijin și îndrumare studenților pentru a reuși în domeniul lor de interes.

Programul comisiei de admitere

Luni Marți Miercuri Joi Vineri
8:00 - 16:00
8:00 - 16:00
8:00 - 16:00
8:00 - 16:00
8:00 - 16:00