Miss și Mister

La data de 27 februarie 2014, in localul “B-68” a avut loc concursul de frumusete si inteligenta “Mister & Miss Colegiu”, o colaborare frumoasa intre Colegiul Mondostud-Art si Colegiul Politehnic

Echipa de implimentare:
Ana Melnic – director adjunct educatie (organizator principal, col. Mondostud-Art)Olga Lungu – profesor de tatuaj, notiuni de culoare, (col. Mondostud-Art)Liliana Ceban – profesor de matematica si fizica (moderator, col. Mondostud-Art)Virgil Bantas – director adjunct educatie (col. Politehnic)Aurelia Berdeev – organizator artistic (col. Politehnic)Cristian Tatarov – moderator (elev col. Politehnic)

Competente specifice:Domeniul comparatie: Sa dezvolte deprinderi de autoafirmare, de prezentare a propriei identitati prin promovarea modeluluiDomeniul cultura si comportament etic: Sa dezvolte cultura dorintelor prin valorile general-umane de promovare a gustului estetic si frumosuluiObiective de referinta a activitatii:Sa identifice aptitudinile pentru domeniul profesionalSa determine stilul individual de expresivitate a Eu-luiSa demonstreze deprinderi de a-si pune in valoare individualitatea prin diverse domenii de promovare a deprinderilor in: make up, coafura, manichiura, arta vestimentara.

Componenta juriului:
Constantin Olteanu – presedintele juriului (redactor sef al ziarului “Saptamina”)Sergiu Fusu – artist plastic (conferentiar universitar la Academia de Muzica si Arte Plastice)Sestacova Ana – jurnalist (reprezentant “Aquarelle”)Babcinschii Diana – jurnalist (reprezentant “Aquarelle”)Secretar – Nadejda RacilaParticipantii au format cate 3 cupluri din fiecare institutie de invatamint, ei au fost supusi la 3 probe:Difilare in tinuta de seara si PrezentareaProba “Cunostinte generale”Proba “Dansului”

La prima proba concurentii au difilat impecabil in tinute elegante de seara, domnisoarele au optat pentru rochii lungi de tonuri pastelate iar barbatii au ales costume sobre asortate cu accesorii in nuantele rochiilor partenerilor.Prezentarile au fost pe masura asteptarilor, sub forma de caracterizare, poezie sau miscari de dans. La proba “Cunostinte generale” fiecare participant a primit cate o fisa a cate 2 intrebari:Barbatii – prima intrebare din “sport” si o alta intrebare din domeniul “auto”Domnisoarele – prima intrebare din lumea “modei” si a doua intrebare din domeniul “telenovelelor”

La proba “Dansului” participantii si-au demonstrat in toata splendoarea sa talentul iar seara a fost presarata cu:TangoDans contemporanFolck-rapCompozitie plasticaRumbaVals

La finele serii au fost desemnati:Mister & Miss Colegiul Mondostud-Art – Ecaterina Badiuc si Damian AgopMister & Miss Colegiul Politehnic – Elena Ceban si Victor TaranMister & Miss Inteligenta – Felicia Stanilesco si Victor Orac (col. Mondostud-Art)Mister & Miss Curaj – Magdalena Baciu si Dumitru Boldescu (col. Mondostud-Art)Mister & Miss Simpatie – Irina Istrati si Artur Lupov (col. Politehnic)Mister & Miss Talent – Elena Pogornila si Ilie Negruta (col. Politehnic)