Servicii sociale

Cantina (capacitatea, dotarea)

Cantina studențească are o suprafață de 261,6 m2 cu o capacitate de 120 locuri. Cantina dispune de bloc sanitar, bufet, sala de banchet. Cantina pregateste pentru studenti produse de patiserie, micul dejun si prinzul. Pentru activitate, cantina este asigurata cu vesela necesara. In cantina activeaza 5 specialisti calificati.

Servicii culturale (tipul, capacitatea si dotarea)

Colegiul “Mondostud−Art” dispune de o sala festiva cu suprafata de 308 m2. Capacitatea salii este de 294 locuri, cu o scena amenajata cu cortina, 7 multicolore pentru iluminarea scenei, cu o sala de sonorizare. Sala este dotata cu fotolii, scaune asezate in 16 rinduri. Pentru organizarea si petrecerea activitatilor extrascolare in colegiu sunt create conditii satisfacatoare.

Camin (capacitatea, dotarea)

Colegiul “Mondostud−Art” nu dispune de camin, dar in urma unui acord bilateral o parte din studenti locuiesc la un camin privat pe strada Mesterul Manole nu departe de colegiu. Caminul este cu reparatie euro, studentii locuiesc cate 3-4 in odaie, au la dispozitie bucatarie cu plite electrice si frigidere, camera de baie inzestrata cu cabine de dus, o sala pentru spalatorie cu 6 masini automate de spalat, sala de odihna, si sala de lectura.